1Διαγωνισμός Ελαιολάδου Ζάκυνθος 2017

Ζάκυνθος  -  28 / 06 / 2017

Πατήστε στο Βραβείο για Online Συμμετοχή 

Διαγωνισμός εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου 28 / 06 / 2017

Ο 1oς Διαγωνισμός Ελαιολάδου Ζάκυνθος 2017
Διαγωνισμός εξαιρετικού παρθένου Ελαιόλαδου 
Εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου: Διπλό Χρυσό - Χρυσό - Ασημένιο - Χάλκινο - Έπαινος
το κόστος συμμετοχής 100 € ανά συμμετοχή.
το κόστος συμμετοχής 2 συσκευασίες είναι 150 €.
το κόστος συμμετοχής 3 συσκευασίες είναι 200 € 

Βραβείο εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου

1Διαγωνισμός Ελαιολάδου & 
Συσκευασίας

Ημερομηνία & λήξεις Δηλώστε την συμμετοχή σας σε ένα ή περισσότερους διαγωνισμούς στέλνοντας την φόρμα ενδιαφέροντος μέσω email μέχρι 10 Ιουνίου 2017. Email: trailsofflavour@gmail.comΤα δείγματα πρέπει να αποσταλούν μέχρι και το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Δείγματα διαγωνισμών:
Στείλτε για κάθε ξεχωριστό διαγωνισμό - κατηγορία & Συσκευασία ( ετικέτα )3 φιάλες- 500ml ή 750ml στην διεύθυνση των Γραφείων μας

1ο Διαγωνισμός Ελαιολάδου - Ζάκυνθος 2017
 

Υπόψιν: κου Βαρδακαστάνη Ιωάννη

ΝΤΑΓΙΑΠΙΕΡΑ 8
ΖΑΚΥΝΘΟΣ Τ.Κ 29100
 mob: 6970876679 - 6948046207

Ακόμη, να συμπεριλάβανετε μια χημική ανάλυση και 3 ετικέτες 

(αν συμμετάσχετε στον διαγωνισμό συσκευασίας).
Σημείωση για τους συμμετέχοντες ότι σας βαρύνουν όλα τα κόστη μεταφοράς και φόρων.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία, ερώτηση ή / και τα αιτήματα που μπορεί να έχετε, είτε μέσω τηλεφώνου, e-mail ή με απλά συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Πατήστε στα Βραβεία για Online Συμμετοχή 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1oς Διαγωνισμός Ελαιολάδου - Ζάκυνθος 2017 

Πανελλαδικός διαγωνισμός εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου

Το ΄΄ Μπορούμε Ζάκυνθος 2017 ΄΄ η ΄΄ Executive Chefs Club of Greece ΄΄ και η Ευρωπαϊκή λέσχη Αρχιμαγείρων ΄΄ Euro-Toques Hellas ΄΄ ανακοινώνουν τον 1ο Διαγωνισμό Ελαιολάδου - Ζάκυνθος 2017 
ο οποίος θα απονείμει τα βραβεία: 
ΔΙΠΛΟ ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2017, 95% έως 100% γενικός βαθμός.
ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2017, 85% έως 94% γενικός βαθμός.
ΑΡΓΥΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2017, 75% έως 84% γενικός βαθμός .
ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2017, 65% έως 74% γενικός βαθμός.
ΕΠΑΙΝΟΣ 2017, 55% έως 64% γενικός βαθμός
Ο Σκοπός του διαγωνισμού είναι σε όσους διαθέτουν νομίμως τυποποιημένο το προϊόν τους, να διατηρήσουν και να βελτιώσουν την ποιότητα του επωνύμου προϊόντος τους προωθώντας την χρήση του ελαιόλαδου υψηλής ποιότητας σε όλη την γκάμα των πεδίων χρήσης και κατανάλωσής του. 
Η προώθηση της διαφορετικότητας των ποικιλιών ποιότητας των ελαιολάδων που παράγονται με σκοπό τις γνώσεις των γευστικών διαφορών τους. Ποικιλίες παρθένου ελαιόλαδου υψηλής ποιότητας κάθε είδους και από οποιαδήποτε ελαιοπαραγωγική Περιοχή της Ελλάδος για τις οποίες παράγονται τουλάχιστον 500 kg. ανά είδος μπορούν να λάβουν μέρος στον 1ο Διαγωνισμός Ελαιολάδου - Ζάκυνθος 2017.
Η συμμετοχή προϋποθέτει ορθή προετοιμασία και υποβολή της υποψηφιότητας εντός του ενδεδειγμένου χρονικού διαστήματος έως Σάββατο 10 Ιουνίου 2017. 
Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μόνο τυποποιημένα ελαιόλαδα νόμιμα και διατίθενται στα καταστήματα λιανικής ή χοντρικής πώλησης.
Εντός της ημερομηνίας που αναφέρεται όσοι επιθυμούν από: 
Παραγωγοί, Έμποροι, Τυποποιητές και συνεταιρισμοί που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να παρουσιάσουν τύπους παρθένου ελαιολάδου, μαζί με αντίστοιχα συμπληρωμένες δηλώσεις συμμετοχής, εντός του χρονικού διαστήματος που προβλέπεται.
Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μόνο τυποποιημένα ελαιόλαδα νόμιμα και διατίθενται στα καταστήματα λιανικής ή χοντρικής πώλησης.
Εντός της ημερομηνίας που αναφέρεται όσοι επιθυμούν από: 
Παραγωγοί, Έμποροι, Τυποποιητές και συνεταιρισμοί που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να παρουσιάσουν τύπους παρθένου ελαιολάδου, μαζί με αντίστοιχα συμπληρωμένες δηλώσεις συμμετοχής, εντός του χρονικού διαστήματος που προβλέπεται.
Κάθε συσκευασία ελαιολάδου που θα συμμετέχει πρέπει να συνοδεύεται από τα εξής έγγραφα:
Κάθε συσκευασία ελαιολάδου που θα συμμετέχει πρέπει να συνοδεύεται από τα εξής έγγραφα:

1) Πλήρως συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής
2) Κάθε συσκευασία ελαιολάδου που συμμετέχει πρέπει να αποστέλλεται σε τρεις (3) γυάλινες φιάλες των 750ml ή 500ml, σφραγισμένες με κανονική ετικέτα.
3) Πιστοποιητικό χημικής ανάλυσης περί περιεκτικότητας σε ελεύθερα λιπαρά οξύτητα %, αριθμός υπεροξειδίων, K232 nm, K270 ή 268 nm, & ΔK, που να αποδεικνύουν την κατηγορία του αναλυτικά. 
4) Αντίγραφο απόδειξης πληρωμής για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό κόστος συμμετοχής 100 € ανά συμμετοχή. 
5) Εάν η συμμετοχή ανά εταιρεία είναι στο σύνολο 2 συσκευασίες το κόστος συμμετοχής είναι 150 €. 
6) Εάν η συμμετοχή ανά εταιρεία είναι στο σύνολο 3 συσκευασίες το κόστος συμμετοχής είναι 200 €. 
Όλα τα έγραφα πρέπει να επισυνάπτονται σε σφραγισμένο φάκελο που θα παραδίδεται ή θα αποστέλλεται εάν δεν υπάρχει δυνατότητα παρουσίας της εταιρείας μαζί με τις συσκευασίες στην διεύθυνση:
1ο Διαγωνισμός Ελαιολάδου - Ζάκυνθος 2017
Υπόψιν: κου Βαρδακαστάνη Ιωάννη
ΝΤΑΓΙΑΠΙΕΡΑ 8 
ΖΑΚΥΝΘΟΣ Τ.Κ 29100
mob: 6970876679 - 6948046207

προτείνουμε να αποστέλλονται αντίγραφα των εντύπων μέσω email: info@executivechefsclub.gr  
μπορείτε επίσης να υποβάλετε μέσω Online την Συμμετοχή σας: www.the-trails-of-flavour.com/symmetochi2 
7) Η οργανωτική επιτροπή δεν αναλαμβάνει ευθύνη για συμμετοχές μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής συμμετοχών, για τα προϊόντα που θα αποσταλούν για συνολική ή μερική απώλεια των υλικών συμμετοχής κατά τη μεταφορά, χημικοφυσικές ή οργανοληπτικές αλλοιώσεις των δειγμάτων εξαιτίας θερμοκρασιακών αλλαγών ή στην περίπτωση θραύσεως των φιαλών κατά τη μεταφορά. 
Τα έξοδα φορτωτικής και άλλα έξοδα που αφορούν τη μεταφορά επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα. 
Από την στιγμή της παράδοσης των δειγμάτων τελεί υπό την ευθύνη της οργανωτικής επιτροπής να διατηρηθούν τα δείγματα σε τάξη και σε πλήρη ακεραιότητα. 
8) Υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής έως 15 Μαΐου 2017 και των δειγμάτων λαδιού έως 10 Ιουνίου 2017.
9) Τα δείγματα ελαιολάδου που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό θα υποβληθούν ανωνύμως και κωδικοποιημένα σε τυφλή οργανοληπτική δοκιμή από επιτροπή η οποία αποτελείται από έναν πρόεδρο επικεφαλή γευσιγνώστη και τους κριτές γευσιγνώστες, μέλη της οργανοληπτικής επιτροπής. 
Η Επιτροπή θα χρησιμοποιήσει ένα κατάλληλο έντυπο αξιολόγησης βασισμένο σε μια κλίμακα από 0-100. 
10) Η Συντονιστική Επιτροπή αποτελείται από τις ομάδες που οργανώνουν τον 
1ο Διαγωνισμός Ελαιολάδου - Ζάκυνθος 2017 και ηγείται από τον πρόεδρο ή από τον εκπρόσωπό της ο οποίος θα ορίσει τον πρόεδρο της οργανοληπτικής επιτροπής και με τη σειρά του θα επιλέξει και θα συνεργαστεί με τα μέλη της οργανοληπτικής επιτροπής, οι αποφάσεις είναι οριστικές και αμετάκλητες. 
11) Τα ελαιόλαδα θα αξιολογηθούν σε ειδική αίθουσα και θα παρουσιαστούν σταδιακά στην οργανοληπτική επιτροπή η οποία θα αξιολογεί κεκλεισμένων των θυρών προκειμένου να αξιολογηθεί το οργανοληπτικό προφίλ των ελαιολάδων. 
12) Όσοι από τους διαγωνιζόμενους βραβευθούν, θα δικαιούνται να διαφημίζουν αυτή τους την διάκριση. 

13) Η ημερομηνία επίδοσης των διακρίσεών στους συμμετέχοντες και η ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν Κυριακή 02 Ιουλίου 2017 στο Δείπνο που θα παραθέσει η επιτροπή ΄΄ Μπορούμε Ζάκυνθος 2017 ΄΄, τα αποτελέσματα των βραβείων θα δημοσιευθούν στον τοπικό ημερήσιο τύπο και θα προβληθούν μέσω Δελτίων Τύπου και ανακοινώσεων. Την δημοσίευση και προώθηση στα μέσα, των αποτελεσμάτων των βραβείων 1ου Διαγωνισμός Ελαιολάδου - Ζάκυνθος 2017, θα πραγματοποιήσει η οργανωτική επιτροπή του διαγωνισμού σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, με στόχο την γνωστοποίηση και προώθηση των βραβευθέντων, αλλά και του θεσμού.

© 2016Στα μονοπάτια των γεύσεων. Ι. Ζάρκου 10, 24100 Καλαμάτα. Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε